maandag 25 juli 2016

Groepsuitstap voor klein en groot

Nu we het echte zomerweer ervaren, beseffen we als Meetjeslander misschien weer iets meer: ver hoeven we niet te gaan om een mooie vakantie te hebben. Onze streek is zo boeiend, mooi én rustgevend! Maar er zijn ook plaatsen waar genoeg leven in de brouwerij is om ons nooit te vervelen.

Ga dus op ontdekking, het Meetjesland is zo divers en uitnodigend!

Op bezoek in onze mooie streek, of inwoner: nog op zoek naar een leuke dag? Samen met de familie of een groepje vrienden benieuwd naar een verrassend bezoekje aan één van de meest idyllische dorpjes op de grens Oost- West- en Zeeuws Vlaanderen?

Aarzel niet om me te contacteren, samen bekijken we het meest geschikte voor jullie groep.


Een wandeling - al dan niet startend met een aperitiefje - door de dorpskern van Middelburg, kom meer te weten over de bewogen geschiedenis en praat tussendoor even bij met een kop koffie en taart of beignets.

Het bezoek aan Middelburg kan al dan niet gecombineerd worden met een bezoek aan andere pareltjes, over verschillende grenzen heen. Blijf in het landelijke Meetjesland, duik het West-Vlaamse in of waag je over de landsgrens en combineer met een bezoek aan onze Noorderburen! Het enige probleem bij het samenstellen van een dagje uit: kiezen uit de vele mogelijkheden.
Ik bespreek het graag volgens ieders vragen en wensen.
Enne... zelfs bij regenweer hoeven we onze planning niet in het water te zien vallen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten